Ota rohkeasti yhteyttä!

Kati Kämäräinen LKV, LVV, KiAT

044 010 1416

kati.kamarainen@remax.fi

  • Facebook_64x64px
  • Linkedin_64x64px
  • Instagram_64x64px
Tai jätä yhteystietosi,
niin olen sinuun pian yhteydessä!
ota yhtettä

RE/MAX Sky, New Home Oy LKV

Töölönkatu 11 A , 00100 Helsinki

www.remax-sky.fi

Y-tunnus: 3089321-7
katikamarainen

Kati Kämäräinen

Olen omimmillani työssä joka vaatii tarkkuutta ja siinä on mahdollisuus vaikuttaa ihmisten onnellisuuteen. Tästä syystä rakastan työtäni kiinteistönvälittäjänä!

 

Olen koko työurani toiminut asiakaspalvelualalla, minkä ansiosta olen oppinut tunnistamaan erilaiset ihmiset ja erilaiset elämäntilanteet, sekä kunnioittamaan niitä. Minulle työssäni tärkeintä on arjen helpottaminen asunnon myyntiprosessissa sekä ratkaisujen tarjoaminen elämän suurissa päätöksissä.

Välittäjänä olen aito, ahkera ja ammattitaitoinen. Noudatan työssäni Hyvää Välitystapaa sekä lakia.  Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän sekä vuokravälittäjän tutkinnot LKV, LVV sekä kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon KiAT. Lisäksi päivitän jatkuvasti lakiosaamista sekä rakennusteknistä ymmärtämistäni lukuisin koulutuksin. Näin takaan ajantasaisen osaamisen ja asiantuntevan palvelun asiakkailleni! Tyytyväinen asiakas on minulle kunnian asia.

Kiireisen työn vastapainona keskityn itselleni erityisen tärkeisiin asioihin - kotiin ja perheeseen! Kotini on Länsi-Vantaalla, sitä asuttaa kanssani avopuoliso ja kahden vuoden ikäinen Whippet-koira. Vapaa-aika kuluu koiran kanssa puuhaillessa, lisäksi liikun aktiivisesti - sydämeni on vienyt TFW-treenit, jooga ja juokseminen. Liikunta antaa energiaa vastata kaikkiin arjen haasteisiin positiivisella asenteella!

~Kati

Palautteita asiakkailtani:

Palaute on minulle tärkeä kanava kehittyä parhaimmaksi itsekseni!

" Viestintä sujui ongelmitta ja koko myyntiprosessi oli todella hienosti hoidettu. Asioista oli helppo sopia ja pystyi luottamaan osaamiseen ja ammattitaitoon. Aikataulussa pysyttiin ja koko prosessi oli myyjien kannalta todella helppo. Suosittelen lämpimästi todella osaavaa ja ammattitaitoista välittäjää. "

Myyjä, Helsinki

"Kaikki oli helppoa ja johdonmukaista. Välittäjä nuoresta iästä huolimatta oli todella ammattitaitoinen ja ennenkaikkea sanavalmis. Kuitenkaan ei sortunut tuputtamiseen ja "päällepäsmäröintiin" johon törmäsin muilla näytöillä/tiedusteluilla muiden välittäjien toimesta."

Ostaja, Porvoo

"Myynti sujui hyvässä yhteistyössä ammattitaitoisen välittäjän kanssa. Myyntityö oli tehokasta ja ostaja löytyi nopeasti pyydettyyn hintaan. Välittäjä informoi myyjää erinomaisesti myynnin joka vaiheessa."

Myyjä, Helsinki

"Kaikki sujui parhaalla mahdollisella tavalla. Kati oli erittäin selkeä myynnin eri vaiheista (kuvaukset, näytöt jne.) ja piti minut tilanteen tasalla koko prosessin ajan. Kati oli tavoitettavissa aina tarvittaessa, mikäli heräsi kysymyksiä myyntiin liittyen. Itse asunnon myynti sujui hyvin nopeasti ja kauppahinta oli lähellä pyyntihintaa. Kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Aion ehdottomasti suositella Katia asunnonvälittäjänä. Kiitos Kati että hoidit koko prosessin ammattimaisesti ja ystävällisellä otteella"

Myyjä, Helsinki

"Saimme vaikutelman Katista, että hän on tehokas ja aikailematta laittaa asiat rullaamaan ja vastasi todellisuutta. Saimme asunnon myytyä nopeasti. Kati on iloinen ja tehokas ja pitää asiakkaan tietoisena missä mennään. Käytämme hänen palvelujaan jatkossakin ja meillä on todellakin kokemusta eri välittäjistä. Iso kiitos Katille :)"

Myyjä, Helsinki

"Kati hoiti asuntoni myynnin erinomaisesti, reippaalla ja huolellisella otteella. Hän piti minut ajan tasalla koko myynnin ajan ja hoiti myynnin ripeästi maaliin. Minulle jäi fiilis, että asunnon myynti kävi minulle todella stressittömästi, ja oli suuri helpotus, että välittäjään pystyi luottamaan 100-prosenttisesti jokaisessa vaiheessa. Olen täydellisen tyytyväinen, kiitos Kati!"

Ostaja/myyjä, Helsinki

Lisää palautteita voit käydä lukemassa täältä!