Ostotoimeksianto

Tee ostotoimeksianto, etsin asunnon puolestasi

Asunnon etsinnän haasteena on, että moni kohde voi näyttää paperilla ihastuttavalta, mutta ei käytännössä vastaakaan toiveita. Sen sijaan että kiertäisit kuukausikaupalla metsästämässä unelma-asuntoasi, kerro minulle, mitä asunnoltasi haluat, ja saat pian avaimet unelmakotiisi.

Tutustu tarkkaan asunnon remontteihin

Kiinnostavan kohteen löydyttyä on tärkeää tutustua tarkasti taloyhtiön kuntoon ja tutkia, ettei suunnitteilla ole yllättäviä remontteja tai muita investointeja. Välittäjänä tutkin taloyhtiön paperit puolestasi ja varmistan samalla, että saat kohteesta tarvittavat tiedot.

Ostotoimeksiannon myötä välittäjänäsi huolehdin siitä, että saat oikeaa tietoa taloyhtiön remonteista ja niihin liittyvistä suunnitelmista myös silloin, kun asunnon myyjä on yksityinen henkilö.

Vaadi kuntotarkastusta

Asunnon kunnon selvittämiseksi kohteessa on hyvä tehdä ainakin kosteusmittaus, jolla tutkitaan, onko esimerkiksi pesutiloissa havaittavissa kosteutta.

Omakotitaloissa, paritaloissa ja rivitaloasunnoissa on suositeltavaa tehdä kuntotarkastus, joka antaa tietoa asunnon kunnosta ja sen ikääntymiseen liittyvistä korjaustarpeista.

Kuntotarkastuksen tekee aina ulkopuolinen rakennustekninen asiantuntija. Kuntotarkastuksessa on hyvä olla myös itse paikalla, saat tarkastuksen yhteydessä paljon kallisarvoista tietoa! Jos kuntotarkastus tehdään kauppaneuvottelujen yhteydessä, sen kulut jaetaan yleensä puoliksi myyjän ja ostajan kesken.

ota yhteyttä!

Kati kämäräinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
tai Jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä

ROOF GROUP OY

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki
Y-tunnus 2553470-3

katikamarainen

Tietosuojaseloste/käyttöehdot