KUKA Kati Kämäräinen?

Aloitin työt kiinteistönvälityslalla loppuvuodesta 2015. Vuosikymmenen mittainen, ansiokas työura ravintolamaailmassa oli tarjonnut minulle kaiken mitä voi tarjota. Houkutus kiinteistönvälitystyötä kohtaan oli kutkuttanut pikkutytöstä lähtien - oli aika tehdä hyppy uuteen!

Keväällä 2016 suoritin LKV-kokeen hyväksytysti ja loistavilla pisteillä ensiyrittämällä. LKV- ja LVV-pätevyyksien lisäksi olen suorittanut Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Jatkuvaa tiedonjanoa tyydyttääkseni päivitän jatkuvasti lakiosaamista sekä rakennusteknistä ymmärtämistäni lukuisin koulutuksin. Olen suorittanut myös Uudiskohde PRO- koulutuksen (RE/MAX) vuonna 2019.

Kokemusta välitystyössä on kertynyt hyvin monipuolisesti - yksiön myynnistä kokonaisiin kerrostaloihin. Niin vanhoista kunnostettavista asunnoista kuin uudiskohteista ennakkomarkkinointivaiheesta muuttovalmiisiin asuntoihin. RE/MAXilla pääsin kehittämään uudiskohteiden myyntiä ja toimimaan RS-kohteiden myynnin koordinointitehtävissä.

Asunto-osakkeet | Kiinteistöt | Tontit | Uudiskohteet

Toimialueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

tekemisen kautta syntyneet onnistumiset lisää motivaatiota

Olen koko työurani toiminut asiakaspalvelualalla, minkä ansiosta olen oppinut tunnistamaan erilaiset ihmiset ja erilaiset elämäntilanteet. Minulle työssäni tärkeintä on arjen helpottaminen asunnon myyntiprosessissa sekä ratkaisujen tarjoaminen elämän suurissa päätöksissä.

Välittäjänä olen aito ja ammattitaitoinen. Noudatan aina Hyvää Välitystapaa sekä lakia.
Olen valmis tekemään töitä määrätietoisesti onnistumisen eteen. Ongelmanratkaisukyky ja tarkkuus ovat ehdottomia vahvuuksiani. Vastaan yhteydenottoihin nopeasti.
Tyytyväinen asiakas on minulle kunnian asia.

Vapaa-aikani kuluu urheillessa ja perheen parissa

Kiinteistönvälittäjän työ ei tunne työaikoja, siksi paras tapa saada irtiotto on juoksulenkki tai kunnon salitreeni. Urheilen aktiivisesti, mm. juoksu, jooga ja TFW-treenit ovat lajeja sydäntäni lähellä. Haastan itseäni  erilaisten  urheilukilpailujen muodossa, vuonna 2021 minut löytää
mm. juoksemasta Lahden hyppyrimäkeä ulos sekä suorittamassa esteitä juoksulenkillä Töölönlahden ympäri.

 

Koti ja perhe ovat minulle erityisen tärkeitä,
vapaa-ajalla panostankin yhdessäoloon ja koirien kanssa harrastamiseen.

ota yhteyttä!

Kati kämäräinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
tai Jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä

ROOF GROUP OY

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki
Y-tunnus 2553470-3

katikamarainen

Tietosuojaseloste/käyttöehdot