top of page
ROOF stailaus

"Saimme vaikutelman Katista, että hän on tehokas ja aikailematta laittaa asiat rullaamaan ja vastasi todellisuutta. Saimme asunnon myytyä nopeasti. Kati on iloinen ja tehokas ja pitää asiakkaan tietoisena missä mennään. Käytämme hänen palvelujaan jatkossakin ja meillä on todellakin kokemusta eri välittäjistä. Iso kiitos Katille :)"

Myyjä, Helsinki

"Myynti sujui hyvässä yhteistyössä ammattitaitoisen välittäjän kanssa. Myyntityö oli tehokasta ja ostaja löytyi nopeasti pyydettyyn hintaan. Välittäjä informoi myyjää erinomaisesti myynnin joka vaiheessa."

Myyjä, Helsinki

palautteita asiakkailtani:

" Viestintä sujui ongelmitta ja koko myyntiprosessi oli todella hienosti hoidettu. Asioista oli helppo sopia ja pystyi luottamaan osaamiseen ja ammattitaitoon. Aikataulussa pysyttiin ja koko prosessi oli myyjien kannalta todella helppo. Suosittelen lämpimästi todella osaavaa ja ammattitaitoista välittäjää. "

Myyjä, Helsinki

"Kati hoiti asuntoni myynnin erinomaisesti, reippaalla ja huolellisella otteella. Hän piti minut ajan tasalla koko myynnin ajan ja hoiti myynnin ripeästi maaliin. Minulle jäi fiilis, että asunnon myynti kävi minulle todella stressittömästi, ja oli suuri helpotus, että välittäjään pystyi luottamaan 100-prosenttisesti jokaisessa vaiheessa. Olen täydellisen tyytyväinen, kiitos Kati!"

Ostaja/myyjä, Helsinki

"Kaikki oli helppoa ja johdonmukaista. Välittäjä nuoresta iästä huolimatta oli todella ammattitaitoinen ja ennenkaikkea sanavalmis. Kuitenkaan ei sortunut tuputtamiseen ja "päällepäsmäröintiin" johon törmäsin muilla näytöillä/tiedusteluilla muiden välittäjien toimesta."

Ostaja, Porvoo

"Kaikki sujui parhaalla mahdollisella tavalla. Kati oli erittäin selkeä myynnin eri vaiheista (kuvaukset, näytöt jne.) ja piti minut tilanteen tasalla koko prosessin ajan. Kati oli tavoitettavissa aina tarvittaessa, mikäli heräsi kysymyksiä myyntiin liittyen. Itse asunnon myynti sujui hyvin nopeasti ja kauppahinta oli lähellä pyyntihintaa. Kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Aion ehdottomasti suositella Katia asunnonvälittäjänä. Kiitos Kati että hoidit koko prosessin ammattimaisesti ja ystävällisellä otteella"

Myyjä, Helsinki

Roof Group stailaus
bottom of page